Aplikuj

Chcesz pogodzić studia z pracą? To możliwe! Wyślij do nas swoją aplikację!

Każdemu z naszych stanowisk przyświeca misja, aby „Dawać ludziom radość w różnych momentach ich życia”. Jeśli ją podzielasz, sprawdź czy wśród aktualnych ofert pracy znajdziesz interesujące Cię stanowisko.

AKTUALNE OFERTY PRACY

Brak ofert zgodnych z Twoimi kryteriami, wybierz inne kryteria

TYPOWE STANOWISKA

Kierownik lodziarnio kawiarni

Kierownik lodziarnio kawiarni

Kierownik Lodziarnio-Kawiarni odpowiada za zapewnienie realizacji celów sprzedażowych efektywnie wykorzystując dostępne środki i narzędzia. Zarządzając podległym mu zespołem organizuje pracę i dba o dobrą atmosferę, a także obsługuje Gości i wspiera zespół w realizacji bieżących zadań. Odpowiada za rozwój umiejętności członków zespołu i motywowanie ich do osiągania wysokich wyników. Rekrutuje i szkoli nowych Pracowników. Analizuje i raportuje wyniki.

Wymagamy doświadczenia na stanowisku menedżerskim w branży gastronomicznej, umiejętności zarządzania zespołem i wysokich umiejętności interpersonalnych.

Pracownik lodziarnio kawiarni

Pracownik lodziarnio kawiarni

Pracownik lodziarnio-kawiarni odpowiada za profesjonalną obsługę Gości wg obowiązujących standardów i sprzedaż produktów dostępnych w ofercie. Przygotowuje desery lodowe, kawy, soki, podaje ciasta. Dba o estetykę i wizerunek lodziarnio-kawiarni.

Szukamy zarówno osób, którym zależy na stabilnym zatrudnieniu i pracy w pełnym wymiarze jak i takich, które chcą łączyć pracę ze studiami. Wszystkim oferujemy pracę w profesjonalnym środowisku i dobrej atmosferze a także możliwości rozwoju zawodowego w różnych obszarach.

Oczekujemy uśmiechu, pozytywnego nastawienia w kontaktach z ludźmi, zaangażowania i chęci uczenia się.

Pracownik produkcji cukierniczej

Pracownik produkcji cukierniczej

Pracownik Produkcji Cukierniczej uczestniczy w przygotowaniu ciast, ciastek i tortów dostępnych w naszych lodziarnio-kawiarniach w całej Polsce. Wykonuje także prace pomocnicze takie jak pakowanie i przygotowywanie produktów gotowych do wysyłki.

W naszych zespołach Pracowni Cukierniczych pracują zarówno osoby z dużym doświadczeniem w cukiernictwie, jak i osoby, które dopiero rozpoczynają swoją drogę zawodową w tym obszarze.

Liczą się dla nas zaangażowanie i chęć uczenia się.

Pracownik produkcji lodów

Pracownik produkcji lodów

Pracownik Produkcji Lodów wykonuje różnego rodzaju prace związane z obsługą linii produkcyjnych i pakujących. Bierze udział w pracach związanych z przygotowaniem owoców i bakalii, które wykorzystujemy do produkcji lodów.

Oczekujemy dobrej organizacji pracy własnej, umiejętności manualnych i chęci zdobywania nowych umiejętności. Doświadczenie w otoczeniu produkcyjnym w branży spożywczej jest atutem.

PROCES REKRUTACJI

Analiza CV

Analizujemy każdą przesłaną do nas aplikację – zarówno przesłaną w odpowiedzi na publikowane przez nas oferty pracy, jak i aplikacje spontaniczne. W przypadku tych ostatnich, dalsze kroki uzależnione są od aktualnych potrzeb rekrutacyjnych.

Rozmowa telefoniczna

Celem rozmowy telefonicznej jest ustalenie dogodnego dla obu stron terminu spotkania. Możemy dodatkowo zapytać Cię o to, czy posiadasz badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz o Twoją obecną sytuację zawodową.

Spotkanie rekrutacyjne

Chcemy Cię poznać i dać Tobie możliwość poznania nas. Zapytamy Cię o dotychczasowe doświadczenia zawodowe, umiejętności i motywację. Opowiemy Ci także o naszej kulturze organizacyjnej, zadaniach na stanowisku i warunkach zatrudnienia.

Decyzja o współpracy

Jeśli po spotkaniu obie strony wyrażą wolę zawarcia umowy, złożymy Ci ofertę pracy jeszcze na spotkaniu lub telefonicznie w ciągu kolejnych dni. W przypadku decyzji odmownej poinformujemy Cię o tym.